Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    28 Mart 2024

    2019 1. Kademe Antrenör Kursu

    1.KADEME OKÇULUK ANTRENÖR KURSU 20 OCAK-01 ŞUBAT 2019 TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA’DA  YAPILACAKTIR.

    KURSA KATILIM KOŞULLARI

    1. En az lise veya dengi okul mezunu olmak
    2. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile malul olmamak.
    3. Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasını seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar ile tecil edilmiş hükümler dışında, 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet suçlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet irtikap, rüşvet hırsızlık, yağma, dolandırıcılık gibi yüz kızartıcı suçlardan veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanım, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın almak, kabul etmek veya bulundurmak veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve haksız mal edinme suçlarından hükümlü bulunmamak.
    4. 18 yaşını doldurmuş olmak,
    5. 01.1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliği ve Federasyon Disiplin Talimatına göre son üç yıl içinde olmak kaydıyla bir defada altı aydan fazla ve/veya bu süre içerisinde toplamda bir yıldan fazla ceza almamış olmak.
    6. Katılım başvuru tarihi ve öncelik sırasına göre 100 kişi ile sınırlı olacaktır.
    7. Başvuruların fazla olması halinde yukarıdaki koşulların yanı sıra lisanslı sporcu olmak, üniversitelerin beden eğitimi ve spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından (okçuluk branşında ders almış olmak) mezun olanlar tercih sebebi olacaktır.
    8. Kursa katılacak olan adaylar başvuruyu e-devlet üzerinden yapacaklardır belgelerin eksiksiz bir şekilde sisteme yüklenmesi ve kayıt sonrasında Garanti Bankasına TC Kimlik numarası ile belirtilen şekilde ücretlerin yatırılması gerekmektedir (Garanti Bankası-Fatura/Abone no ile ödeme-Spor Federasyonları ödemeler şeklinde online işlemlerden tc kimlik numaranız ile yapabilirsiniz). Aşağıda istenilen belgeler ayrıca kurs yöneticisine teslim edilecektir. Kurs ücreti 2.500.00.TL’dir. Milli Sporcular ise 1.250.00.TL yatıracaklardır. (Sadece Milli Sporcular Kurs ücretlerini Federasyonumuzun TR 40 0006 2000 7110 0006 2959 17 nolu hesabına yatırmaları ve dekontlarını antrenor@tof.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir)(
    9. Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Yüksek Okulundan Mezun olanlar başvurularında besyo mezunu olduklarını belirtmeleri gerekmektedir.
    10. Kursa katılacaklar e-devlet üzerinden 17 Aralık 2018 başvurularını yapabilecekler ve son başvuru 08 Ocak 2019 Salı Günü Saat: 17:00 dır.

    KURSA KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

    • Diploma süreti (noter tasdikli, kamu kurum ve kuruluşlarda görevli olanlar için kurum onaylı)
    • Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
    • 4 adet vesikalık fotoğraf
    • Sağlık Raporu (Sağlık Ocaklarından olabilir)
    • Savcılık İhal Kağıdı (Aslı)
    • Milli Sporcu olanlar Milli Sporcu belgesi getireceklerdir
    • Banka Dekontu

    Kurs Portobello Hotel’in Toplantı salonunda yapılacaktır.

    Not: Konaklama Kursiyerlerin Kendisine aittir.

    Kursiyerler Konaklama Rezervasyonunu 08.01.2019 tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir.Portobello Hotel’de konaklamak isteyenler için otelin iletişim bilgileri aşağıdadır.  

      

    Rezervasyon  PORTOBELLO  HOTEL  Tel : 0242 259 40 41 – 0505 190 01 88

    Mail: reservation@portobello.com.tr

    Rezervasyon saatleri: 09:00-18:00’dir.

    Antrenör Kursu Kayıt İşlemleri

     

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler