Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    2019 TOHM Koordinasyon Kampı Gelibolu’da Başladı

    Federasyonumuzun Samsun ve Antalya’da yer alan TOHM merkezleri Gelibolu’da Koordinasyon Kampına başladı. 02 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında devam edecek olan kamp çalışmalarına 23 Sporcu, 5 Antrenör, 1 Psikolog ve 1 Fizyoterapist katılıyor.

    Federasyonumuzun altyapı gelişim planı ile birlikte işleyiş ve çalışma programı üzerinde bir takım değişiklik ve yeniliklerin gerçekleştirildiği TOHM merkezlerimiz hem yeni sisteme adaptasyonun gerçekleştirilmesi, hem de her iki merkez arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla Gelibolu’da kampa girdiler. Özel teknik ve performans çalışmalarının yanı sıra TOHM Merkezleri Seçme ve Devam Kriterleri arasına eklenen Fiziksel Yeterlilik testlerinin de ilk defa uygulandığı kamp süresince sporcularımız hem genel kuvvet ve dayanıklılık hem de Okçuluğa Özgü Kuvvet ve Dayanıklılık alanlarında bir dizi teste tabii tutulacak ve sonuçlar kayıt altına alınacaktır. Bir sonraki ölçüme kadar pozitif gelişim göstermesini beklediğimiz sporcularımızın gelişim planları bireyselleştirilerek kamp sonrasındaki çalışmaları da planlanmış olacaktır.

    11 Eylül 2019 günü hep birlikte Antalya’ya hareket edecek olan TOHM Sporcularımız, 12 – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan 2019 Açık Hava Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.

    Tüm Sporcu ve Antrenörlerimize başarılar dileriz.

    Türkiye Okçuluk Federasyonu.

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler