Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    Dünya Olimpiyan Birliği Özel Ödülü

    Hollanda’nın ‘s-Hertogenbosch kentinde devam etmekte olan 2019 Dünya Şampiyonası Final atışları sırasında Dünya Olimpiyan Birliğinin özel ödül töreni gerçekleştirildi.

    Tüm dünyadan Olimpiyat Oyunlarına katılmış Okçuların bir araya geldiği törende ülkemiz adına, 1992, 1996, 2000 ve 2004 Olimpiyatlarında Temsil etmiş olan Natalia Nasaridze, 2000 ve 2004 Olimpiyatlarında ülkemizi Temsil etmiş olan Hasan Orbay, 2004 Olimpiyatlarında Ülkemizi Temsil etmiş olan Damla Ergin, 2008 Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmiş olan Göktuğ Ergin ve 2016 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiş olan Yasemin Anagöz ile Mete Gazoz hazır bulundu.

    Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ve Uluslarası Olimpiyat Komitesi As Başkanı, Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener tarafından sertifika ve rozetleri takdim edilen Dünya Olimpiyan Birliği üyeleri tören sonunda aile fotoğrafı çektirdi.

    Törende yer alan ve törende yer almadığı halde Dünya Olimpiyan Birliğinin doğal üyesi kabul edilen, bugüne kadar düzenlenmiş olan Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmiş tüm sporcularımıza teşekkür ederiz.

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler