Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    2020 Açık Hava Türkiye Şampiyonası Duyurusu, Reglamanı ve Yarışma Programı

    Duyuru

    Bilindiği gibi içerisinde bulunduğumuz Covid-19 süreci yaşamın her alanını ve spor faaliyetlerini de olumsuz etkilemiş bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığımızın ve ülkemizin her köşesinde görev yapan sağlık çalışanlarımızın göstermiş oldukları emek ve özveriye saygı duymak, bu emeklerin boşa çıkmaması için devletimiz tarafından belirtilen önlemlere dikkatli bir şekilde riayet etmek hepimizin vatandaşlık görevidir.

     

    Bu nedenle biz de bir süredir ara vermiş olduğumuz Okçuluk Faaliyetlerini “Yeni Normallere” uygun bir şekilde tekrardan başlatmayı planlamaktayız. Başlangıç aşamasında sınırlı sayılarla da olsa hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlarımızı hayata geçirmeyi ve bu sınırlı yarışmalardan elde edeceğimiz tecrübe ile kademeli olarak daha yüksek katılımlı organizasyonları gerçekleştirmeyi istiyoruz.

     

    12 Eylül 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştireceğimiz ve 39 Kulüpten 96 sporcumuzun yer alacağı 2020 Açık Hava Federasyon Kupası 2020 açık hava sezonu için ilk faaliyetimiz olacak ve Covid-19 sürecinde bir yarışma organizasyonu için gerekli tüm operasyonlar bu yarışma sırasında tatbik edilerek ilgili kurullarımızın olası eksikleri tespit edebilmesine olanak sağlayacaktır. Bu tespitler ışığında Türkiye Okçuluk Federasyonu Covid-19 sürecinde ilk uluslararası okçuluk yarışmasını organize edecek olan ülke olarak tarihteki yerini alacaktır.

     

    02 – 04 Ekim 2020 tarihleri arasında Antalya’da düzenleyeceğimiz 2020 International Antalya Archery Challenge yarışması ülkemizin uluslararası arenadaki güvenirliği, organizasyon kabiliyeti ve özellikle devlet yetkililerimizin de çok üzerinde durduğu spor turizminin tekrar canlandırılması açısından çok önem taşımaktadır. Yine Covid-19 kuralları gereği aynı anda sahada 100 sporcudan fazlasının bulunmayacağı şekilde organize edilecek olan yarışma, ülkemizin sağlık alanında göstermiş olduğu başarıyı ve tedbirler konusundaki kararlılığını tüm dünyaya göstermek adına eşsiz bir tanıtım olanağı sunacaktır.

     

    2020 açık hava sezonu sona ermeden önce tüm kulüplerimizin ve bölgelerimizin temsil edilebileceği bir Açık Hava Türkiye Şampiyonası yine Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde düzenlenecek ve mevsim olanaklarından faydalanarak 14- 18 Ekim 2020 tarihleri arasında organize edilecektir. Bu Türkiye Şampiyonası ile ilgili katılım kurallarını içeren yarışma reglemanı ve tahmini yarışma programı aşağıda yayımlanmıştır. Kulüplerimizin içinde bulunduğu şartlar göz önünde bulundurularak 2020 Açık Hava. Türkiye Şampiyonası için herhangi bir katılım ücreti alınmayacaktır.

    Tüm sporcularımıza sağlık ve başarılar dileriz…

     

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

     

    Yarışma Reglamanı ve Yarışma Programına alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    2020AçıkHavaTürkiyeŞampiyonasıReglamanV1.5

     

     

     

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler