Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    28 Mart 2024

    2020 Zafer Kupası Okçuluk Yarışması

    İçerisinde bulunduğumuz Covid-19 süreci sebebiyle alınan önlemler kapsamında, daha önce Faaliyet Programımızda yer alan ve daha geniş katılımla gerçekleştirmeyi planladığımız 2020 Zafer Kupası Okçuluk Yarışması sadece Olimpik Havuz sporcularımızın katılımı ile Antalya Gloria Sports Arana’da gerçekleştirildi.

    2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık Programımız çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Olimpik Havuz sporcularımız sabah seansında 4×36 Ok 70m sıralama atışlarını gerçekleştirdi. Erkeklerde Mete Gazoz 1376 puanla Dünya Rekorunun 20 puan üzerinde bir performans göstermeyi başardı. Bayanlarda ise Ezgi Başaran 1294 puanla 1. Sırada bitirdi.

    Öğleden sonra seansında Bireysel Eleme atışlarının sonucunda Klasik Yay Erkeklerde Mete GAZOZ ile Muhammed Abdullah YILDIRMIŞ arasında gerçekleşen altın madalya mücadelesini Mete GAZOZ 6-0 kazandı. Klasik Yay Bayanlarda ise Asya KARATAYLI ile Zeynep KÖSE final de karşılaştı ve Asya KARATAYLI 6-4 kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

    Sporcularımızın ödüllerini Federasyonumuz Başkanvekili Sn. Rüstem DİNDAROL ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Yavuz GÜRHAN verdi.

    Yarışma ile ilgili tüm sonuçlara https://www.ianseo.net/Details.php?toId=7497 bu linkten ulaşabilirsiniz.

     

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

     

     

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler