Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    2020 Açık Hava Federasyon Kupası Reglamanı

    Değerli Arkadaşlarım,

    Bildiğiniz üzere 21. yüz yılın en önemli ve büyük sağlık krizlerinden birisi ile tüm dünya olarak mücadele etmekteyiz.

    11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde görülen ilk vaka ile bir parçası olduğumuz bu Covid-19 salgını hayatın her alanında beklenmedik değişikliklere sebep olmuştur. Bu süreç özellikle sosyolojik ve ekonomik anlamda yaşam şartlarımızı ve alışkanlıklarımızı etkilemiş ve etkilemeye devam etmektedir.

    Sürecin en başından itibaren özellikle Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerle ve güvenli sağlık uygulamalarıyla  pandemi süreci kontrol altına alınmaya çalışılmış ve aynı ciddiyetle mücadeleye devam edilmektedir.

    Bizler de üzerimize düşen vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye ve sürecin en doğru şekilde yönetilmesine katkı sağlamaya çalışmaktayız. Bu doğrultuda Okçuluk Federasyonu olarak, Covid-19 salgını ile ilgili tedbir kararlarının açıklanmasıyla birlikte öncelikle Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz ve Dünya Okçuluk Federasyonu ile yakın temas halinde kalarak yönetim mekanizmamızı hem ulusal hem de uluslararası otoritelerle aynı doğrultuda çalıştırmaya gayret göstermekteyiz.

    Alınan tedbirler doğrultusunda faaliyetlerimize ara verdiğimiz süre boyunca, Federasyonumuzun kurumsal yapısının geliştirilmesi, haberleşme olanaklarımızın güncellenmesi ve hepsinden önemlisi eğitim faaliyetlerinin yenilikçi bir yaklaşımla  çevrimiçi bir platforma aktarılması hususunda çalışmalarımızı planladık ve sürdürmekteyiz.

    Ayrıca ilgili kurullarımız ve yetkililerimiz ile birlikte tüm dünyadaki gelişmeleri dikkatli bir şekilde takip ederek sporumuzun ve her şeyden önemlisi sporcularımızın tekrar sahalara dönebilmesi hususunda zamanlama ve planlama çalışmaları yapmaktayız.

    Spor Bakanlığımızın 29 Temmuz 2020 tarihinde yayımlamış olduğu genelge ile tüm spor branşları ile antrenn ve müsabakalarında uyulması gereken genel Covid-19 tedbirleri belirlenmiş ve federasyonlar tarafından belirlenecek olan branşa özel tedbirlere de uyulması şartıyla tüm merkezlerde sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği bildirilmiştir.

    Bu doğrultuda biz de 2020 açık hava sezonundaki ilk yarışmamızı organize etmek ve uygulayacağımız pandemi tedbirlerinden edineceğimiz operasyonel tecrübelerimizle önümüzdeki süreci daha doğru planlayabilmek ve değerlendirebilmek için harekete geçmiş bulunmaktayız.

    İçerisinde bulunduğumuz şartlar ve sağlık tedbirleri uyarınca belirli sayıda sporcu ile gerçekleştirebileceğimiz ilk açık hava okçuluk yarışması hem Spor Bakanlığımızın bildirmiş olduğu genel tedbirler hem de Federasyonumuzun daha önce sizlerle paylaşmış olduğu Covid-19 Protokolü çerçevesinde ve Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerimizde gerçekleştirilecektir.

    11- 12 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz yarışmae ilgili yarışma reglemanı ve yarışma programı ekli dosyalarda bilgilerinize sunulmuştur. Umut ediyorum ki bu yarışma, Covid-19 salgını öncesindeki gibi bir arada olabileceğimiz ve genç sporcularımızın başarılarına birlikte sevineceğimiz güzel günlerin bir habercisi olacaktır.

    Tüm Okçuluk Camiamıza sağlık ve başarılar dilerim.

    Abdullah TOPALOĞLU

    Başkan

    2020FederasyonKupasıReglemanV1.0

     

     

     

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Önceki Haber
    Sonraki Haber

    Diğer Haberler