Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcımız Sn. Murat KOCAKAYA Milli Takım Kampımızı ziyaret etti

    Federasyonumuzun 2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık Programı çerçevesinde gerçekleştirdiği 2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık Kampı Antalya, Belek’de bulunan Gloria Sports Arena’da devam etmektedir. Toplam 12 Sporcu 6 Antrenör, 1 Psikolog ve 1 Fizyoterapsitin yer aldığı kamp çalışmaları 07 Şubat 2020 tarihinde başladı ve 24 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir. Milli Takım sporcularımız ile görüşmek ve çalışmalarını yerinde takip etmek üzere Kampımızı ziyaret eden Sn. Murat KOCAKAYA hem sporcularımız hem de teknik ekibimiz ile bir araya gelerek sporcularımızın mevcut performans durumları ve Milli Takımlarımızın işleyiş planı hakkında bilgiler almış ve öğleden sonra açık havada gerçekleştirilen 70m atış antrenmanını takip etmiştir.

     

    Milli Takımımızın yanı sıra İngiltere Olimpik Milli Takımınında yer aldığı 2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık kampında sporcularımız, genel atış antrenmanları ile birlikte hem genel hem de  özel kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarını da sürdürmektedir. İngiltere Milli Takımı ile gerçekleştirillen ikili performans antrenmanları ile sporcularımızın hem teknik hem de zihinsel hazırlık süreçlerinin desteklenmesine çalışılmaktadır.

     

    Sn. Genel Müdür Yardımcımıza ziyaretlerinden ve 2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık Programımıza göstermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ederiz.

     

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler