Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    2021 Yılın Sporcusu Mete GAZOZ, Yılın Antrenörü Göktuğ ERGİN!

    Dünya Okçuluk Federasyonu 2022 yılı açık hava okçuluk faaliyetlerinin sonuncusu olan ve yıl içerisinde doğrudan katılım hakkı ya da puan ile katılım hakkı kazanan ilk 8 sporcunun yarışacağı Dünya Kupası Finalleri, Meksika’nın Tlaxcala kentinde 15.10.2022 tarihinde başlamıştır. Makaralı yay sporcularının mücadelelerinin tamamlandığı ilk günün ardından bu akşam saat 22:00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarında canlı yayınlanacak olan yarışmada, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Şampiyonu Milli Sporcumuz Mete GAZOZ, Olimpiyat altın madalya maçında karşılaştığı İtalyan rakibi Mauro NESPOLİ ile 22:30 sularında çeyrek final maçına çıkacaktır.

    Yarışma için Meksika’da bulunan Teknik Direktörümüz ve Sporcumuz aynı zamanda birer ödüle layık görülmüştür. Gazeteciler ve Dünya Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından bir panel üzerinde yapılan oylama sonucu 2018 yılında olduğu gibi 2021 yılında da yılın antrenörü ve yılın sporcusu seçilmişlerdir. Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Yusuf Göktuğ ERGİN’e ve Milli Sporcumuz Mete GAZOZ’a, ödüllerini Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Uğur ERDENER takdim etmiştir.

    Sporcumuz Mete GAZOZ ve Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Yusuf Göktuğ ERGİN’i layık görüldükleri ödülden dolayı tebrik ediyor, yarışmada başarılar diliyoruz!

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler