Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2023 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    29 Mart 2024

    2022 3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursu Duyurusu

    Değerli Antrenör Adaylarımız,

    2022 yılı Faaliyet Programımızda bulunan “3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursu” 10-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılacaktır. 2022 Yılı Antrenör Yetiştirme Kurslarımızın aşağıda detayları belirtilmiş olan bir dizi kural ve uygulama eşliğinde düzenlemesi planlanmaktadır;

    Kursiyerlerin tüm soru ve taleplerini egitim@tof.gov.tr adresine iletebilirler. E-Posta adresi Eğitim Kurulu tarafından güncel olarak takip edilecek olup, 24 saat içerisinde cevap verilecektir. Öncelik oranları konusunda belge beyan etmek isteyen katılımcı adayları, belgelerini bu e-postaya yönlendirecektir.

    1. 2022 Yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan antrenör yetiştirme kurslarının tarih ve yerleri 2022 Yılı Faaliyet Programımızda belirtilmiştir. Devlet yetkililerimiz tarafından pandemi sürecini etkileyecek bir takım kısıtlama veya yaptırımlar uygulanması halinde kursların tarih ve yerleri tekrar düzenlenerek duyurulacaktır.

    2. Kurs katılımı 50 kişi ile sınırlıdır. Başvurular ve ödeme süreci 26 Eylül- 03 Ekim 2022 tarihleri arasında tamamlanacak olup, sistem başvuruları 25 Eylül 2022’yi 26 Eylül 2022’ye bağlayan gece tam 00:00’da, sistemsel aksaklık olması halinde 26 Eylül 2022 günü 10:00’da başlayacak şekilde E-Devlet/Spor Bilgi Sistemi’nden yapılacaktır.

    3. Kontenjanların dolması yahut başvuru süresinin dolması ile, 28 Eylül-02 Ekim 2022 tarihleri arasında Katılımcıların Türkiye Okçuluk Federasyonu Eğitim Talimatı’nda belirtilen öncelik sıralamasına göre belirlenmesi ve referans kodu oluşturularak ödeme yapması beklenecektir. 2 Ekim 2022 tarihinde saat 17:00’ye kadar ücret ödemesi gerçekleştirmeyen kursiyer adaylarının başvuruları Eğitim Yöneticisi tarafından iptal edilerek, yedek listede ilgili öncelik sıralamasına göre adaylara hak tanınacaktır. Yedek listeden onay alan katılımcıların ücret ödemesini en geç 3 Ekim 2022 saat 17:00’ye kadar yapması beklenecektir.

    Türkiye Okçuluk Federasyonu Eğitim Talimatı’nda belirtildiği üzere katılımcılar arasından;
    a) Okçuluk branşında Milli Sporcu olduğunu belgeleyen adaylar %8-10 (4 kişi)
    b) Okçuluk branşında en az 5 yıl lisanslı sporcu olduğunu belgeleyen adaylar %20 (10 kişi)
    c) Okçuluk branşında ulusal ve uluslararası başarı belgesi ibraz eden adaylar %25 (12 kişi)
    ç) Üniversite BESYO kurumunda okçuluk dersi almış olan adaylar %15 (8 kişi)
    d) Üniversite ve yüksekokul mezunu olan adaylar %15 (8 kişi)
    e) Yabancı dil bildiğini belgeleyen adaylar %15, (8 kişi)

    Öncelik Oranlarına sahip olacaktır. Kontenjan dolması sonrası onay sürecinde öncelik sıralamasında a maddesinden e maddesine kadar arta kalan kontenjan, her seferinde sıralamada bir sonraki gruba devredecektir. e) fıkra önceliği de dolduktan sonra lise mezunu adaylara hak tanınacaktır.

    4. Kursların gerçekleştirileceği tesisin restaurant ve ortak alanları haricinde, özellikle dersliklerde ve diğer tüm alanlarda yiyecek – içecek tüketilmemesine dikkat edilecektir.

    5. Her bir kurs için ders programını, kursun yapılacağı tesis ve diğer kuralları belirten duyurular, kurs tarihlerinden en az 1 gün öncesinde internet sitemizde yayımlanacaktır.

    6. Kursumuz Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan  Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacaktır.

    Ayrıca İl Müdürlüğü’nün tensipleriyle, kursiyerlerimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Paralimpik Oyunlara Hazırlıklı Merkezi’nde konaklama imkanı sağlanmıştır. Kurs süresince kursiyer olarak ve bütünleme amacıyla gelen katılımcılar aşağıda belirtilen fiyatlandırmalar ile bu tesiste konaklama imkanından faydalanabilecektir. Tesis, kursiyerlerimiz için 30 oda (50 asil, 10 bütünleme katılımcısı için) ayırmıştır ve çift kişilik konaklama sunmaktadır.

     Kamu PersoneliSivil Vatandaş
    Konaklama3055
    Sabah Kahvaltısı1520
    Öğle Yemeği2323
    Akşam Yemeği2323

    Konaklayacak adayların, en geç 30 Eylül 2022 Cuma günü 17:00’ye kadar kurulacak olan Whatsapp grubundan bildirimleri takip ederek isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

    7. 28 Eylül 2022 günü, Kurs süresince kullanılacak Whatsapp grubu Eğitim Yöneticisi tarafından kurularak bilgi paylaşımı için kullanılacaktır.

    8. Kurs Ücreti, normal başvurular için 2.500,00 TL, Denklik başvuruları için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca belirlendiği üzere 350,00 TL ‘dir. Ücret yalnızca T.E.B. Bankası aracılığı ile Sistem Ödemesi şeklinde yatırılabilecektir.

    9. Daha önce açılan 3. Kademe Kıdemli Antrenör Yetiştirme Kursları’nda başarısız olan ve bütünleme hakkını bu kursta kullanmak isteyen adaylar için Kursua Bütünleme Katılımcısı olarak Katılım ücreti 1.000,00 TL olup, ücret T.E.B. Bankası aracılığı ile yatırılabilecektir.

    10. Kursumuza Spor Eğitim Dairesi tarafından tanınan bütünleme katılımcısı kontenjanı 10 kişi ile sınırlıdır.

    Ödeme İşlemleri için takip edilecek adımlar:
    11.1- Çevrimiçi bankacılık sisteminden TEB Bankası > ödemeler / fatura ödemesi /Faturalar/Diğer/Gençlik Ve Spor Bakanlığı ödemesi olarak referans no/ T.C. Kimlik Numarası ile yatırabilirsiniz.

    11.2- TEB ATM > Ödemeler > Kurum Ödemeleri > Gençlik Ve Spor Bakanlığı > Referans numarası ve T.C. Kimlik Numarası girişi ile yatırabilirsiniz.

    İlgililere Önemle Duyurulur.
    Türkiye Okçuluk Federasyonu

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler